غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پوتین: به دنبال راه حل‌های دیپلماتیک هستیم

رئیس جمهور روسیه می‌گوید کشورش خواستار راه حل دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران اوکراین است، اما حاضر نیست امنیت شهروندان خود را هزینه کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۳۰

به گزارش راهبردمعاصر،  ولادیمیر پوتین گفت که در میان تنش‌های شدید با غرب بر سر اوکراین، مسکو آماده است تا به دنبال «راه‌ حل‌های دیپلماتیک» باشد، اما تاکید کرد که منافع این کشور غیرقابل مذاکره است.

به گزارش مسکو تایمز، پوتین در یک سخنرانی ویدئویی به مناسبت روز مدافعان میهن که در روسیه تعطیل رسمی است، گفت: «کشور ما همیشه برای گفتگوی مستقیم و صادقانه برای جستجوی راه حل‌های دیپلماتیک جهت پیچیده‌ترین مشکلات آماده است، اما منافع روسیه و امنیت شهروندان ما برای ما قابل مذاکره نیست».

اوکراین پیش‌تر درخواست کرده بود به ائتلاف ناتو بپیوندند. روسیه می‌گوید بر اساس قوانین بین‌الملل، هیچ کشوری از جمله اوکراین حق ندارد امنیت خود را با هزینه امنیت دیگر کشور‌ها تامین کند.

مسکو مخالفت قوی خود را با گسترش ناتو به سمت شرق اعلام کرده و می‌گوید این ائتلاف نباید به بهانه حفاظت از اوکراین، موشک‌های خود را در مرز با روسیه مستقر کند. از سوی دیگر، دو روز پیش، پوتین در سخنرانی خود اعلام کرد اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهد آمریکا چندین پایگاه نظامی در اوکراین دارد.

مسکو از کشور‌های بلوک غرب درخواست کرده ضمن دامن نزدن به تنش‌ها، تضمین‌های امنیتی الزام‌آوری را ارائه دهند. درخواستی که با پاسخ منفی رو به رو شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر